در این میان مسواک زدن هم كمک میكند اما نمیتوان مسواک را همیشه در دهان نگه داشت، یكی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان،خوردن بعضی خوراكی ها پس ازغذاهای بودار است.این فهرستی از موادغذایی است كه میتواند به شما كمک كند تا بر این مشكل خودتان غلبه كنید.
(1) لیمو:
خوردن یک قاچ لیمو معجزه می كند.می توانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده كنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید،آب نبات های لیمویی نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت كه همیشه می توانید با خود همراه داشته باشید.
2) ) جعفری یا سایر چاشنی های سبز:
وقتی در رستوران پاستای سیر یا همبرگر پر پیاز سفارش می دهید،كنار غذای اصلی چند برگ جعفری می گذارند كه در عین تزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود.جویدن برگ های تازه جعفری موجب آزادسازی روغن های آن می شود كه حس تازگی به دهان میدهد.ریحان و رزماری (اكلیل كوهی) اثری مشابه دارند.
3) ) سیب:
علاوه بر سیب میتوان به گلابی و هویج هم اشاره كرد.این خوراكی ها دارای فیبر زیادی هستند كه جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده مانند یک اسكراب دهان را تمیز می كند.
(4) ادویه های قابل جویدن:
تخم انیسون (بادیان رومی)،هل،گشنیز یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه كنید.به میزان مساوی از هر یک داخل یك كاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری كنار نمک و فلفل بگذارید.
جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی ادویه كاری یا نوشیدن قهوه می شود.
5) ) برگ نعناع یا چوب دارچین:
هر یک از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع می كند.علاوه بر آن،وجود یک سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میكروب دهانی مبارزه می كند.آدامس های نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارند.اگر از طرفداران پروپا قرص آدامس هستید،از انواع حاوی زایلیتول استفاده كنید كه مانع پوسیدگی دهان نیز می شوند.رعایت طولانی مدت بهداشت دهان شما را شش سال جوان تر از سن واقعی تان نشان میدهد.
6) ) انواع توت و ماست:
گاهی به خاطر میل زیاد به خوردن غذاهای سیردار یا در نظر گرفتن سلامتی و بهداشت تغذیه نمیتوان از آنها چشم پوشید اما میتوان با رعایت نوعی رژیم غذایی پیشگیرانه،ضمن برخورداری از فواید سلامتی سیر و امثال آن،دهانی خوشبو نیز داشت.خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز،سطح سولفید هیدروژن (همان بوی تخم مرغ گندیده) دهان را كاهش میدهد.
انواع توت و البته خربزه،هندوانه،پرتقال و سایر میوه های سرشار از ویتامین C مانع از فعالیت میكروب مولد بوی بد دهان می شوند.صبح ها پس از بیدار شدن از خواب و شب ها قبل از خوابیدن،پیاله ای پر از میوه با سس ماست نوش جان كنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود نباشید.
:: موضوعات مرتبط:
متفرقه ,
,
:: بازدید از این مطلب : 669
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1